Duurzame geschenken die u uw dierbaren kunt geven

Sinds enkele jaren bestaat er een traditie om geschenken te geven en deze op de meest aansprekende manier te bezorgen. Iedereen is extatisch als ze het woord 'geschenk' horen. Het is voor ons de meest tastbare manier om onze liefde en geluk te tonen aan iedereen waar we om geven. Duurzame cadeaus zijn een geweldige optie, vooral als je kiest voor unieke vazen. Het is de gedachte die telt, en het toevoegen van een persoonlijk tintje aan elk geschenk maakt het onvergetelijker en zinvoller. Jw kunt meer bieden terwijl je minder uitgeeft als je vooruit plant.

Geef een service cadeau

Servicegeschenken zijn zeer persoonlijk en onvergetelijk, en er wordt weinig of geen gebruik gemaakt van natuurlijke hulpbronnen. Jouw tijd, middelen of vaardigheden zijn net zo "geschenkwaardig" als alles wat je in een pakket kunt stoppen. Oudere mensen hebben al alle materiële items die ze nodig hebben en geven misschien de voorkeur aan cadeautjes die attent zijn en niet in een doos hoeven te worden verpakt.

Ervaringen

Als je een ervaring cadeau doet, krijg je jaren plezier en herinneringen. Kaartjes voor een show of concert kunnen bijvoorbeeld lange termijn waarde bieden terwijl ze beperkte middelen verbruiken. Andere voorbeelden zijn onder meer sportactiviteiten, lokale attracties, cadeaubonnen voor klimcentra, een lidmaatschap van een ijsbaan, paardrijden, zwembaddiensten en museumlidmaatschappen.

Eetwaren die thuis worden gemaakt

Te veel mensen hebben alles wat ze nodig hebben op het gebied van materiële goederen, althans in dit deel van de wereld. Geschenken uit de keuken zijn daarentegen altijd welkom. Jouw tijd en moeite, evenals jouw culinaire verbeeldingskracht, zijn net zo waardevol als het in de winkel gekochte geschenk dat ze al dan niet nodig hebben. De tijd die jij in de keuken doorbrengt, is mogelijk vergelijkbaar met de tijd die je besteedt aan het kopen van geschenken online of in het winkelcentrum. Voedsel is ook een persoonlijk geschenk dat vriendelijk is voor het milieu.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.