Mobiele frietkraam een echte aanrader!

Vier je een feestje en ben je nog opzoek naar de catering? Wil je niet urenlang zelf in de keuken staan op je eigen feest? Wil je aandacht hebben voor jouw gasten,  zonder dat je druk bent met koken? Overweeg dan eens een mobiele frietkraam. Deze kun je voor alle soorten feestjes huren, denk aan een familiefeest, een bruiloft, een kinderverjaardag of een examenfeestje. Waar je ook woont, deze frietkraam komt naar jouw locatie gereden en zorgt voor de lekkerste patatjes en snacks. Een feestje vieren was nog nooit zo leuk.

Hoe werkt het?

Eigenlijk is het heel simpel, jij zorgt voor de gasten en de frietkraam voor patat, diverse snacks, ijsjes, salades en wat je verder allemaal maar wenst. De frietkraam serveert standaard patat en snacks, maar mocht je andere wensen hebben, zoals salades of kibbeling, dan is dat natuurlijk mogelijk. Je kunt voor diverse soorten pakketten kiezen. Je kunt bij het kiezen van het pakket ook aangeven met hoeveel personen je bent.

Andere wensen?

Hoe meer personen, hoe meer wensen. Wanneer je een groot feest viert, wil je iedereen tevreden houden. Het kan daarom zijn dat er speciale dieetwensen zijn onder jouw gasten. Wanneer je dit van te voren aangeeft kan het menu er eventueel op aangepast worden. Ook als het gaat om vegetarisch eten, zijn er diverse mogelijkheden. Wil je extra lang genieten van de frietkraam? Ook dat kan. Standaard komt de frietkraam anderhalf tot twee uur bij je langs, maar dat kan natuurlijk ook aangepast worden.

Waar moet je opletten?

Wanneer je er zeker van wilt zijn dat de frietkraam een succes wordt, moet je wel wat dingen regelen. Het is verstandig om minimaal een week van tevoren te reserveren. Daarnaast is het belangrijk om na te denken waar je graag wilt dat de frietkraam komt te staan. Tot slot, moet je een stroompunt hebben. Het stroompunt hoeft niet pal naast de frietkraam te zitten, een haspel doet wonderen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *